De Koffieschool

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. En daarom bieden we kennis aan voor zowel de brander, de koffie inkoper en verkoper als de professionele- en thuisbarista. We werken met professionele (SCA geaccrediteerde) docenten. Het behalen van professionele SCA certificaten is niet alleen voorbehouden aan de professionele barista, ook de leergierige thuisbarista is welkom in de professionele trainingen.

De Koffieopleiding

Koffieopleiding – De basiskennis en -vaardigheden opdoen over koffie. 

Ben je nieuw in de wereld van de koffie of wil je je kennis op het gebied van de koffie verbreden dan is de koffieopleiding uitermate geschikt voor jou.

Aan het eind van de opleiding weet je niet alleen hoe je de lekkerste en mooiste koffie bereidt, maar ook waar deze vandaan komt, hoe deze gebrand is en hoe je deze op smaak kan beoordelen. Zeer nuttige informatie voor elke (startende) barista en iedereen die zich met de inkoop en verwerking van koffie bezig houdt; de koffiebrander, de hoofdbarista of de eigenaar van een horecazaak.

De opleiding bestaat uit 8 tot 10 trainingsdagen verdeeld over 5 maanden. Data: 1 febr, 22 febr, 5 mrt, 15 mrt, 29 mrt, 12 apr, 26 apr, 7 mei, 17 mei, 31 mei.

De inhoud van de koffieopleiding is afgestemd op de inhoud van het SCA diploma systeem. Als je wil kan je dan ook de certificaten behalen in de volgende SCA modules:

Wanneer je alle dagen hebt bijgewoond ontvang je het Koffieschool Diploma

Voor meer informatie, prijzen mail: info@koffieschool.nl

 

Extra's

Gratis oefenuren | klassikaal werken | naslagwerk | deelname aan onze besloten facebookgroep | we houden contact, ook na de trainingen.

De school

Locatie