Advies

Advies voor (beginnende) bedrijven

 

U wilt als bedrijf met de tijd mee gaan. Want ook uw medewerkers en klanten drinken graag een kopje h(eerlijke) koffie. Welke koffie past dan precies bij uw bedrijf en bij uw klanten. Is het een volautomaat of moet gaat overstappen op een halfautomaat en barista’s aannemen of zijn er ook andere manieren om het beste uit uw koffie te halen.

Mogelijk heeft u helemaal nog geen ervaring in de horeca. Wilt u eindelijk ik uw droom najagen en een eigen zaak beginnen.

Wat uw situatie ook is en welke uw vraag u ook heeft, gaat het over koffie dan kunnen wij u van advies voorzien. Onze trainers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de horeca en specifiek op het gebied van koffie. Onze kennis en ervaring willen we graag met u delen.

Voorbeelden van adviesdiensten zijn:

Bedrijven die we geadviseerd hebben:

McDonalds: Speciaal voor de McCafé hebben we een training ontwikkeld voor het personeel van de McDonaldsvestigingen. Ook hebben we geadviseerd over de instellingen van de machines en koffiekaart.
JMW Horeca: Samen met JMW Horeca hebben we de JMW Barista ontwikkeld. Alle uitzendkrachten van JMW Barista volgen eerst een tweedaagse opleiding bij ons voordat ze het werkveld in gaan.
De Jong Duke: De Jong Duke hebben we de buitendienstmedewerkers van het geadviseerd op het gebied van smaak en de koffiedranken van de koffiekaart.
Hoppe: Welk koekje past het beste bij de koffie. Hier hebben we samen een smaaktest voor uitgevoerd.
Langerak de Jong: Ook de medewerkers van het koffiebedrijf Langerak de Jong hebben we een adviestraining gegeven op het gebied van smaak en de koffiedranken van de koffiekaart.
Buisman: Samen met Buisman hebben we nagedacht over nieuwe koffiedranken op basis van buisman oploskoffie.
Smit en Dorlas: Alle technici van Smit en Dorlas hebben een volledig barista trainingsprogramma bij ons gevolgd.
Fortune koffie: Wat betekenen de labels op onze koffie. Voor de buitendienst van Fortune Coffee hebben we een uitleg gegeven.
Misset Horeca: Joost schrijft maandelijks de vaste koffie column voor de Misset Horeca.