De school

*opgericht in 2010*

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt Daarom bieden we kennis aan voor zowel de brander, de koffie inkoper en verkoper als de professionele- en thuisbarista.

Door onze centrale ligging, ons uitgebreide trainingsaanbod en uitstekende faciliteiten hebben we de afgelopen jaren vele honderden nationale en internationale koffieprofessionals en koffieliefhebbers mogen opleiden en adviseren.

Kom je bij ons een training of workshop volgen moeten we je wel waarschuwen, koffie zal nooit meer hetzelfde zijn.

Professioneel

Wij werken met professionele koffietrainers die als enig doel hebben om jou te begeleiden het beste uit jouw koffie te halen.

Praktijkgericht

Alles wat je hier leert kan je in de praktijk gebruiken. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van zowel de horeca als de de apparatuur in eigen huis.

Persoonlijk

Een training moet niet alleen leerzaam en informatief, maar bovenal ook leuk zijn. Daarom passen we de training aan aan jou vraag en niveau. Wij zijn merkonafhankelijk. Het gaat ons er dan ook niet om hoe je de kwalitatief beste koffie zet maar hoe je jouw koffie op de beste manier bereidt.

De school

Locatie