De school

De koffieschool is opgericht in 2010

Wij geloven dat de koffiebes (koffieboon) het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. Dit geldt voor de boer, de inkoper, de brander, barista en zelfs voor de consument.

Maar hoe haal je de beste smaken uit de koffie? Hoe bereid je je koffie op zo’n manier dat ie er niet alleen heel mooi uit ziet, maar ook het lekkerste smaakt voor jou en je gasten? Welke koffie is de koffie die het best bij jou past?

Onze ervaren trainers, zowel als koffieprofessional alsmede als docent, staan klaar om jou en jouw medewerkers te leren het beste uit jullie boon te laten halen.

De school is goed bereikbaar, door onze centrale ligging. Maar we kunnen ook bij u langs komen.
Onze leerlingen zijn zeer tevreden (5 sterren op Google)

Kom je bij ons een training of workshop volgen moeten we je wel waarschuwen, koffie zal nooit meer hetzelfde zijn.

Klik hier voor trainingen of advies.