Training op maat
Naast de standaard (SCA) trainingen bieden wij ook trainingen op maat.
Je kan dan denken aan trainingen voor technici of onderhoudsmedewerkers van zowel de halfautomaten als de volautomatische koffiemachines. Voor hen is het misschien niet belangrijk zelf de perfecte koffie te kunnen bereiden maar zij dienen wel te herkennen wanneer een koffie niet goed uit de machine komt. En wat je kan doen om dit bij stellen.
Maar ook de flexpool van een grote horecazaak dient een lekkere koffie te kunnen bereiden maar het is voor hen minder belangrijk om een internationaal certificaat te behalen. Een basis barista of latte art workshop op locatie volstaat bij deze groep.
Of verkoop jij in je bedrijf duurzame gecertificeerde koffie maar weten je medewerkers eigenlijk niet wat dat betekent. Ook daar kunnen we jullie prima over informeren.
Naast de horeca hebben we trainingen gegeven aan machinemonteurs, koffiebranders, franchisenemers van kantoormachines, koekjesfabrikanten etc…
Wil jij als bedrijf je personeel meer kennis en vaardigheden bijbrengen of nieuwe producten ontwikkelen, en past ons standaard niet bij jou, geen probleem, wij passen onze trainingen aan aan jullie wensen.
Voor meer informatie neem contact met ons op: bregje@koffieschool.nl