Barista Startersopleiding

In 6 dagen aan de slag als Barista.

 

Wanneer ben je een Barista? 

Een barista weet niet alleen hoe je een goede espresso of cappuccino kan zetten, hij of zij weet hoe je ALLE dranken van de koffiekaart op een efficiënte en gastvrije wijze aan je gasten dient uit te serveren. Daar hoort uiteraard ook het uiterlijk bij. We leren je dan ook hoe je de mooiste figuren kunt schenken in je melkdranken door middel van Latte Art.

In de Barista Starters opleiding bereiden we je volledig voor op het vak van Barista zodat jij zelfverzekerd aan het werk kan beginnen. 

De opleiding duurt 6 dagen. Je behaalt 3 SCA certificaten (Introduction to Coffee, Barista Skills Foundation en Brewing Foundation). 

Wil jij barista worden maar heb je nog helemaal geen ervaring, dan is de Barista Startersopleiding helemaal geschikt voor jou. 

 

Prijs: €1.050 ex btw (€1.270,50 in btw).

Inclusief:

  • SCA certificaatskosten

  • Readers

  • Lunches op de trainingsdagen

De trainingsdagen duren van 9 tot 17 uur. 

Taal: De trainingen worden gegeven in het Nederlands. Omdat het SCA programma internationaal is, is er ook belangstelling van Niet Nederlandstalige deelnemers om deel te kunnen nemen. Wanneer zij aansluiten wordt de training tweetalig gegeven waarbij Engels de voertaal is. Examens worden gegeven in eigen voorkeurstaal.

Heb je nog vragen neem dan contact met ons op. 

Voor inschrijving klik HIER.