De Koffieschool trainingen

Wij geloven dat de koffieboon het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. Dit is nog niet zo eenvoudig. Daarom bieden we kennis aan voor zowel de koffiebrander, de koffie inkoper en -verkoper als de professionele- en thuisbarista. We werken in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Onze trainers zijn met zorg geselecteerd en intern opgeleid (SCA|AST).

Het Latte (Art) trainingsprogramma

Een trainingsprogramma waarin je alles leert over melk, melkdranken en het schenken van de mooiste latte art.De meest verkochte koffiedranken op de koffiekaart zijn de melkdranken. De basis van deze dranken is veelal een espresso en het perfecte melkschuim. Maar hoe maak je dit melkschuim? Welke melk kan je dan het beste gebruiken? Hoe dik moet je schuim zijn? En hoe schenk je de mooiste figuren?

Deze en alle vragen die je nog hebt over melk komen in de trainingen aan bod.

Het latte art trainingsprogramma bestaat uit twee trainingen:
Latte (art) foundation: In deze basistraining maken we kennis met de melk-koffiecombinaties. Je leert op de juiste manier melk te schuimen/ verhitten/ schenken om de melkdranken van de koffiekaart te kunnen maken.
Latte (art) intermediate: In deze gevorderde training duiken we in de wereld van de latte art.

Selecteer een training onder aan de pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

    Ik ga ermee akkoord dat De Koffieschool deze gegevens uitsluitend gebruikt om mijn vraag te beantwoorden. Zie onze privacy verklaring

 

Latte (art) trainingsprogramma

Latte Art (intermediate)

Duik in de wereld van de latte art.

Meer informatie

€ 119,- per persoon (ex 21 % btw)

De school

Locatie