De Koffieschool trainingen

Wij geloven dat de koffieboon het best tot zijn recht komt als iedereen in de koffieketen deze optimaal behandelt. Dit is nog niet zo eenvoudig. Daarom bieden we kennis aan voor zowel de koffiebrander, de koffie inkoper en -verkoper als de professionele- en thuisbarista. We werken in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Onze trainers zijn met zorg geselecteerd en intern opgeleid (SCA|AST).

SCA Introduction to Coffee

Basiskennis over de wereld van de koffie.

De koffiewereld heeft meer te bieden dan het bereiden van koffie alleen. Immers voordat de koffie in jouw kopje beland is deze geplant, geoogst, bewerkt, verhandeld, gebrand en bereid. Ga je werken met koffie dan is het geen overbodige luxe om meer te weten over de herkomst van je product.

De Introduction to Coffee training is bedoeld om jou kennis te laten maken met koffie en de koffieproductie. Weet je nog niet precies wat je met koffie wil gaan doen – branden, bereiden of verkopen – dan helpt deze training je te bepalen welke richting het best bij jou past.

De training is overigens niet alleen geschikt voor de professionele barista maar minstens zo interessant voor de particuliere koffieliefhebber.

Selecteer de training onder aan de pagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

    Ik ga ermee akkoord dat De Koffieschool deze gegevens uitsluitend gebruikt om mijn vraag te beantwoorden. Zie onze privacy verklaring

SCA Introduction to Coffee

SCA Introduction to Coffee

Wil je barista worden of wil je met koffie gaan werken maar weet je nog niet op welke manier dan is deze training een goed begin. In de training maken we kennis met de wondere wereld van koffie in al haar facetten.

Meer informatie

€ 98,- per persoon (excl. 21% btw | excl. SCA kosten)

De school

Locatie